14 Eylül 2012 Cuma

15 yıl sonrası :)

Uzun zamandır yazmıyorum diye başlıyorum yine cümleme klasikleştiği için bozmakta istemiyorum,  hep karamsarım bu aralar ne yapmak istediğime karar veremiyorum bende dedim ki gülfer 15 yıl sonra kendini nerede görmek istiyorsun sen ondan haber ver bakalım dedim ve başladım yazmaya  neyse ki buna karar vermişim çok şükür allahıma :))
15 yıl sonra yani 35 yaşıma girdiğim zaman...
bir pazar sabahı uyanıyorum yanımda sevgilim ayy pardon o zamana evlenirim yahu :) cümlemi değiştiriyorum yanımda eşim.. hatta uyanmıyorum çoçuğum saolsun alarm gibi bir çoçuk uyanmış sabah ( kahvaltıyıda hazırlamış desem çok abartmış olurum sanırım ) gelmiş aramıza açıktım diye ağlanıyo, çoçuğumda 6 yaşında olsun o yaşta sevimli ve muzur olurlar o halleri benim hoşuma gidiyor. gelmiş uyanında uyanın diye söleniyo biricik oğlumuzu kırarmıyız uyanıyoruz bizde. Aşkımda masmavi gözleriyle bana bakıp günaydın diyo bende ona gülümsememle cevap veriyorum. Kalkıyoruz hepberabercenek kahvaltı hazırlamaya, hazırlıyoruz ve yapıyoruz işte kahvaltımızı flan flan... sonra yine hepberaber yürüyüşe çıkıyoruz sabah yürüyüşü hem birlikte vakit geçiriyoruz. eve geliyoruz öğle yemeği hazırlıyorum oğluma ve babasına.  babası arada yardıma gelio. sonra öğle yemeği yeniyor ardından kipa  5M ye  flan gidiyoruz alışveriş yapmak için. oradan park a oğluşum parka gitmeyi seviyorda. hee buarada 7,5 aylık hamile olduğumu söyledim mi sanırım unuttum onuda söliim cinsiyetini tahmin etmek zor olmasa gerek ki bir oğluşum olduğuna göre sıradaki kız :)) parktan sonra eve geliyoruz. eşim alışverişten aldıklarımızı mutfağa yerleştiriyor oğluşumla bizde uzanıyoruz yorulduk biz beya :))   hatta biraz uyuyoruz. kalktığımızda ne görelim kocacığım akşam yemeğini hazır etmek üzere, ben nasıl mutlu oluyorum , hatta gerisini ben yapayım diyorum yok yok sen yorulma diyor ne güzelmiş dedim hayat yahu :))
akşam yemeğimizi yiyoruz, oradan hoop bahçeye. bahçemizde çok güzel amaaa her yeri kendim ektim böyle bir sürü çiçekler yeşillikler flan. çok hoş bir bahçemiz var oradada akşam çayımızı içiyoruz. oğluşumla biz süt içiyor tabisi. güzel güzel tatlı tatlı sohbet ediyoruz. oğluşum uyuya kalıyo babası onu alıyor içeri odasına bırakıyor. bizde biraz muhabbet ettikten sonra yatıyoruz ee malum sabah iş başı. ben tabi hamile olduğum için komutada çalışıyorum. buradan anlaşılan ben bu 112 yi bırakmayacağım. ama afet yönetimini bitirdim kullanmadım ama daha. ayrıca paramedikte oldum hee att likten yükseldim. 8-5 çalışıyorum konutada . aşkım işe bırakıyo böyle işten alıyo rahatım iyi çok şükür:)  buarada sevgilimde kendi işini ofisini kurdu ama geniş bir sektörde çalışıyor beyefendi tam ne ofisi bende bilmiyorum:) seviyor ama işini mutlu yani işinde zaten çok parada gözümüz yok bizim. şimdilik aklıma gelenler bunlar ayrıca saatte geç oldu yavaştan yatayım uyuyup buyumem ve hayallerimin geleceği günü beklemem lazım artık sanırım :))
iii uykular ...

3 yorum: