5 Şubat 2012 Pazar

Filmlere Kısa Bir Bakış


Korku filmi sevmiyorum ben arkadaş. İzlemek istemiyorum gerilim filmlerini. Hele gece izlersem yüzde bir milyon rüyama girer o film örnekleri var ciddiyim. Ben gülmeyi seviyorum, komediyi seviyorum bide ağlamayı seviyorum tabiki. Ya ağlayacaksın bir filmde ya da güleceksin arkadaş. Gerim gerim gerilmeyeceksin.  Korkmayacaksın, rüyanda savaşmayacaksın, zarar veremeyecekler sana.  Buradan bahar ( kankiciğime  ) ‘ a sesleniyorum izlettirme bana korku filmi  kabul et beni böyle.  Açalım ramantik komedimizi bakalım keyfimize arkadaşım J  olamıyorum ben senin gibi korkuyorum anla beni J  ağlamayı da seviyorum, rahatladığımı hissediyorum.  Sanki ağlayınca  ders almış gibi hissediyorum kendimi veya öyle bir hisse kapılıyorum. Bana bir ders verdi gibi hissettiriyor kendileri bana. Zaten ağlamayı severim o yüzden de olsa gerek ki  ağlayınca seviyorum o filmi J korku filmlerini geçici hafızama alıyorum sanırım ki bir çoğunu hemen unutuyorum kusura bakmasınlar lütfen .Animasyon da açıkçası pek yaşıma uygun değil ama hiç izlemem de demiyorum J  Çok uzattım biliyorum okumaktan yorulmayın diye kısa kesiyorum J  
Saygılarımla…

2 yorum:

  1. şu yurt odacığından ayrılmadığımız müddetçe korku filmi için israr edicem bende korkuyorum korkmuyo değilim ama aşk filmlerindeki o mükemmel aşkları gördükçe şu talihsizliğimle lanetli oldupumu düşünüyorum dram dersen inan bana göre değil bazı gerçekleri görmek canımı acıtıyo ama korku filmlerinin çoğu saçma kankim benim gel kır şu inadını sana bi korku filmi açayım :)

    YanıtlaSil
  2. bebeğimmmm yapma bana bunu yaa sevemedim ben korku filmelerini anla beni etme bana ısrar yav kabul et beni böyle :) bak ben seni böylede kabul ettim her ne kadar korkunun ecele faydası olmasadaaaa olsun :)

    YanıtlaSil