1 Ocak 2012 Pazar

Pembe Panter

Yorgundum uykusuzdum sınavım vardı çalışmam gerekiyordu  ama netin başından kalkmayı istemiyor inatla inatla video izliyip haber okuyordum. İki dakika inadımı yenip nete bakmaya karar verdim ( canım laptopum yanımda olmak koşuluyla tabikii ) yatağıma  uzandım.  Dedim ya iki dakika  sadece gözlerimi dinlendirip nete bakmaya devam edecektim. Ahaa o da neydiiii PEMBE PANTER.  Gözlerimi kapattığım an tamam tamam  gözlerimi kapattıktan 15 saniye sonra bana vurduuuu. Tam da suratımın ortasına birden irkildim ne olduğunu anlayamadım..rüyamıydı neydi o.  Çekil git pembe panter ben senle yarışamam. Sen ki incecik görünsende uzun bir boya sahipsin nolur kabul et . uğraşma benle.
Allahımm neden özlediğim insanlardan birilerini görmem de gerçek olmayan hayali bir çizgi film karekteri çıkarırsın benim karşıma. Neden bennn diyesim gelio ama isyan eden kullarından değilim ben bilirsin. Neyse pembe panter trafiğini  atlattım şuan keyfim yerinde iyi durumdayım. Sadece dinlenmeye ihtiyacım var .

2 yorum:

  1. Yaklaşık 1-1,5 ay evvel tam uykuya daldığım saniyelerde ruyama şirinler girmişti. Pek bi saçma bulmuş ve hemen yatağımdan kalkıp o anki ruh halimle doğru orantılı saçma bir durum yazısı yazmıştım. Neden kanlı canlı bir hatun değil de şirinler ? nedenn ? :)

    YanıtlaSil
  2. :)) hehe :) bende öyle dedim bir de bana ayağıyla vurması daha da deli etti beni :) umarım artık rahatsız etmez bizi çizgi film karakterleri görmek istemiyorum ben onları :)

    YanıtlaSil